У армії рф проблеми – британська розвідка знайшла ремонтну базу у Бєлгородській області


15:2925.07.2022

Російські окупанти в Україні не в змозі вести атакувальні дії на всіх напрямках. Про це 25 липня у Twitter повідомила пресслужба міноборони Великобританії з посиланням на дані розвідки.
“Безрезультатні бої тривають як на Донбасі, так і на херсонському напрямку. Російське командування продовжує стикатися з дилемою: або забезпечити наступ на сході, або посилити оборону на заході”, – ідеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що 18 липня розвідка виявила російську базу з ремонту військової техніки біля Барвінка у Бєлгородській області Росії. Вона розташована за 10 км від кордону з Україною.

За наявними даними, там стоїть щонайменше 300 пошкоджених машин, серед яких бойові танки, бронетранспортери та вантажівки загального призначення.

У британській розвідці вважають, що Росія й далі має не лише кадрові проблеми, а й труднощі з евакуацією та ремонтом тисяч бойових машин, пошкоджених під час бойових дій в Україні.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/war/rosijski-komandiri-zitknulisja-z-dilemoju-u-britanskij-rozvidtsi-zajavili-shcho-okupanti-ne-v-zmozi-atakuvati-v-usih-naprjamkah-1618560.html



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube