Facebook видалив сторінку ізраїльської радіостанції, яка підтримує Україну у війні за свою незалежність


07:0425.07.2022

Компанія Meta видалила сторінку ізраїльської радіостанції “Лучшего радио”, яка веде мовлення з Ізраїлю російською мовою.

На сайті “Лучшего радио” йдеться, що від компанії Meta отримано стандартне пояснення – “неодноразове порушення норм спільноти”.

Про це пише newsru.co.il, передає Інше ТВ.

При цьому редакція “Лучшего радио ” повідомляє, що за останні кілька днів Facebook видалив чотири відео із записом прямих ефірів, присвячених головним подіям у світі, і насамперед війні в Україні.

“Фейсбук вважає, що ми винні у вихвалянні та підтримці небезпечних осіб або організацій. І пояснює, що під словом “небезпечні” мається на увазі “терористична діяльність, організована діяльність на ґрунті ненависті або насильства, масові або серійні вбивства, торгівля людьми, злочинна або шкода” діяльність”, – йдеться у повідомленні редакції, і наголошується, що оскаржити видалення сторінки неможливо, оскільки немає такої функції. На звернення до служби підтримки немає відповіді.

“Усім, хто нас дивиться і слухає, ясно: у кожному нашому ефірі ми однозначно і жорстко засуджуємо розв’язання агресивної війни, насильство та масові вбивства, які скоює в Україні російська армія. Ми підтримуємо Україну у війні за свою незалежність. Швидше за все, боти армії агресора закидали ізраїльський офіс Meta скаргами. А там просто не стали розбиратися з російськомовним контентом. Але за фактом у Meta прирівняли підтримку України до підтримки тероризму та масових вбивств”, – повідомляє редакція радіостанції.

Як повідомляло Інше ТВ, колаборанти на окупованих територіях хочуть заборонити Google та YouTube



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube