Як будуть переправлятись через Дніпро ЗСУ, якщо рашисти під час відступу підірвуть мости біля Херсону? Відповідь експерта (ВІДЕО)


22:5923.07.2022

Просування Збройних сил України по лівобережній частині Херсонської області після звільнення правобережної (на якій розташований Херсон), ймовірно, буде ускладнено. Російські окупанти, швидше за все, зруйнують мости через Дніпро після свого відступу.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, питання переправи через Дніпро буде для ЗСУ болючим, можливо, доведеться йти в обхід. Як відомо, в Херсонській області два береги Дніпра з’єднують Антонівський автомобільний і залізничний мости, а також переправа через дамбу Каховської ГЕС.

“Я думаю, що ми теж будемо частину військ перекидати вище за течією, де будуть мостові переправи або можливість навести понтонну переправу і безпечно переправитися. Рух уздовж лівого берега річки Дніпро, я думаю, треба буде здійснювати з півночі. Це єдиний шлях, по якому можна буде рухатися нашим військам”, – зазначив Жданов.

При цьому Жданов допустив, що окупанти можуть відступити й далі лівого берега Дніпра, тому що там буде нема за що “зачепитися”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube