Миколаївщина отримала три карети швидкої допомоги та два позашляховики від благодійників (ФОТО)


18:3722.07.2022

Волонтери платформи «МрійДій» передали три автомобілі швидкої допомоги для медичних закладів Миколаївської області та два позашляховики для військових.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

У п’ятницю, 22 липня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, його заступник Микола Марінов, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та секретар міськради Дмитро Фалько разом з головою платформи «МрійДій» Максимом Бревдою оглянули передані автомобілі.

Віталій Кім висловив подяку волонтерам платформи та сподівання на подальшу співпрацю заради спільної перемоги.

«Управління охорони здоров’я області розділить автомобілі швидкої допомоги між потребами медичних закладів Миколаєва та області. З пікапом ми розберемося, це постійна потреба. Тому велика вдячність», – сказав начальник ОВА.

Зі своєї сторони голова платформи «МрійДій» Максим Бревда зазначив, що такий транспорт стане в нагоді і армії, і медикам, щоб прискорити нашу перемогу. Також він повідомив, що один з позашляховиків відправлять допомагати нашим захисникам на маріупольському напрямку.

Як повідомляло Інше ТВ, кілька днів тому два автомобілі швидкої медичної допомоги для Миколаївщини передав благодійний фонд Team Ukraine Love.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube