“Прийдете з миром – зустрінем, як братів, прийдете з війною – як путінських орків”, – ЗСУ звернулись до армії Бєларусі (ВІДЕО)


15:0120.07.2022

Збройні сили України публічно закликали білоруських військових, які перебували на мобілізаційних навчанням поблизу українського кордону, відмовитися від вступу у війну з Україною на боці росіян.

Відповідне відеозвернення, в якому армію сусідньої Білорусі схиляють не виконувати злочинні накази свого командування і все ж зробити правильний вибір, у середу, 20 липня, було оприлюднене у Телеграм-каналі Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

“Залишайтеся вдома. Не виконуйте злочинні накази. Не робіть наші народи ворогами. Ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей залежить тільки від вас самих”, — зазначається у відео.

У зверненні наголошується, що якщо білоруських військовослужбовців якимось чином змусять перетнути білорусько-український кордон зі зброєю в руках, то не треба її застосовувати. “Зупиніться, опустіть стволи вниз і зачекайте представників ЗСУ, у цьому разі ніхто по вас не стрілятиме”, – наголошується у зверненні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube