У Німеччині знищать 3,9 мільйона доз вакцини від коронавірусу – ЗМІ


08:1218.07.2022

З грудня минулого року до кінця червня поточного збіг термін придатності 3,9 мільйона доз вакцини від коронавірусу виробника Moderna. Про це повідомляють видання групи Redaktionsnetzwerk Deutschland з посиланням на відповідь міністерства охорони здоров’я ФРН депутату Бундестагу від ХДС/ХСС Штефану Пілзінґеру, пише Кореспондент.

У коментарі ЗМІ депутат зазначив, що “держава не повинна бездумно викидати податкові гроші громадян, особливо у час жорсткого бюджету та інфляції”.

Раніше повідомлялося, що у квітні німецьке мінохорони здоров’я припускало знищення трьох мільйонів доз вакцини до кінця червня.

Між тим Глобальний альянс з вакцин та імунізації GAVI оголосив, що більше не приймає пожертви через відсутність попиту. Разом з ВООЗ та Коаліцією з питань інновацій для готовності до епідемій (CEPI) GAVI координує ініціативу COVAХ, спрямовану на забезпечення справедливого та рівноправного доступу до вакцин від COVID-19 для країн світу. У рамках цієї ініціативи Німеччина передала іншим каїнам світу понад 10 мільйонів доз вацини. Ще понад сім мільйонів ФРН передала безпосередньо іншим країнам, також і Україні.

Читайте: Вакцинация населения от коронавируса предотвратила 20 млн смертей в 2021 году – СМИ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube