В ОК «Південь» поки не підтверджують підтягування ворогом резервів з Криму. Повне зведення по півдню


21:2009.07.2022

Ситуація в зоні відповідальності динамічна та контрольована.

Противник продовжує ведення бойових дій по зайнятому рубежу оборони. Є інформація про підтягування в перспективі резервів з Кримського півострова, але наразі такого руху не зафіксовано.

Про це повідомляють в Оперативному командуванні «Південь», передає Інше ТВ.

«Хоча вночі ворог знов вдався до спроби обійти наші позиції диверсійно-розвідувальною групою до 10 осіб в районі Ольгіного і прорватися в тил підрозділів. Але наразився на відсіч і відступив.

На світанку ворог влаштував «Ураган» дванадцятьма реактивними снарядами по Кривому Рогу. Суттєвих пошкоджень зазнав житловий район Інгулець. Попередньо втрати складають 2 загиблих та 1 поранена особа. Пошкоджено кілька будинків, автівок, міська інфраструктура.

Майже одночасно обстрілу було піддано й Миколаїв. Знов використовували модифіковану зенітно-ракетну систему С-300 із снарядами максимального осколкового ураження.

Пошкоджено понад 10 приватних осель, є влучання на територію автотранспортного підприємства, де у внутрішньому дворі перебували десятки цивільних автівок й автобусів, що отримали суттєві пошкодження, також постраждав склад овочевої бази. Втрат серед місцевого населення нема.

Корабельне угруповання ворожого флоту в штормових умовах північно-західної частини Чорного моря без змін кількісного складу продовжує загрожувати застосуванням 20 крилатих ракет типу «Калібр». 3 вдк також напоготові», – підкреслюють в ОК «Південь».

Як повідомляло Інше ТВ, Окупанти спробували наступити на Харків, на Слов’янському напрямку і в районі Марʼїнки, але були зупинені — Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube