Небезпека поруч. Доба війни на Миколаївщині


06:3005.07.2022

Станом на 4 липня, починаючи в ночі та кожного ранку тривають обстріли з боку військ Росії. На Південнобузькому напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Тернівка. На світанку з реактивних систем залпового вогню «Смерч» обстріляно Нововоронцовку та Високопольську громаду Херсонщини, а також Висунськ на Миколаївщині. Уражені житлові будинки, об’єкти соціальної інфраструктури та сільськогосподарські угіддя. Даних про постраждалих немає, повідомили у ОК «Південь».

На Миколаївщині з вечора тривали обстріли Широківської громади. Істотних руйнувань та постраждалих немає. А після влучень на території Куцурубської, Первомайської, Воскресенської громад пошкоджено та зруйновано будівлі, але без постраждалих. Окупанти продовжують обстрілювати прифронтові села на межі Миколаївської та Херсонської областей.

Так, біля села Інгулець на межі Херсонщини і Миколаївщини під час сільськогосподарських робіт на залишках касетних боєприпасів підірвались двоє місцевих мешканців: один загинув, а інший отримав тяжкі осколкові поранення.
Минулої доби на Миколаївщині поранення отримали 1 особа,1 загинула..

Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів та отримують необхідну допомогу.

Загалом станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 287 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївську область. Ще 84 потерпілих отримали допомогу амбулаторно.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube