На Херсонщині 2 місцевих мешканців в полі підірвались на касеті від снаряду. Один загинув, – ОК “Південь”


17:4904.07.2022

Противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів та ракетних атак по наших позиціях та населених пунктах з мирними жителями. Активних дій не веде, намагається закріпитися на своїх рубежах оборони.

На світанку з реактивних систем залпового вогню «Смерч» обстріляно Нововоронцовку та Високопільську громаду Херсонщини а також Висунськ на Миколаївщині. Уражено житлові будинки, об’єкти соціальної інфраструктури та сільськогосподарські угіддя. Даних про постраждалих нема.

В Заградівці двоє місцевих мешканців під час польових робіт підірвались на касеті від ворожого реактивного снаряду. Один загинув на місці, другого з чисельними осколковими пораненнями доправлено до лікарні.

На Миколаївщині з вечора продовжувалися обстріли Широківської громади. Суттєвих руйнувань та постраждалих немає. А після влучань на території Куцурубської, Первомайської, Воскресенської громад є пошкоджені і зруйновані будівлі, але без постраждалих.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами при виконанні вогневих завдань за ніч “відмінусовано” 36 рашистів, 2 гармати-гаубиці, 2 РСЗВ “Ураган”, 2 танки, 6 одиниць спеціальної та іншої броньованої техніки, ще 1 склад з боєприпасами.

Військову операцію на острові Зміїному завершено, на гелікоптері доправлено на острів прапор України.

Корабельне угруповання ворожого флоту з 1 великого десантного корабля, 3 надводних і 1 підводного ракетоносців, мають разом напоготові 28 ракет типу “Калібр” і продовжують блокувати судноплавство в територіальному морі і виключній морській економзоні України.

Не нехтуйте повідомленнями про повітряну небезпеку, пильнуйте ситуацію і дії підозрілих осіб, інформуйте компетентні органи, не наражайте себе і близьких на неприємності і біду, не відвідуйте заборонених зон та об’єктів, не чіпайте підозрілі і небезпечні предмети, інформуйте про таке відповідні структури, не розголошуйте відомостей про діяльність та переміщення наших підрозділів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube