Миколаївські морпіхи отримали державні нагороди


19:5926.06.2022

В районі виконання бойових завдань командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа за участі командувача морської піхоти генерал-лейтенанта Юрія Содоля вручив державні нагороди особовому складу тактичної групи 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

Про це повідомили у бригаді, передає Інше ТВ.

– Зараз увага усього світу прикута до України та її захисту, до якого морські піхотинці мають безпосереднє відношення. Подвиги вашого підрозділу назавжди ввійдуть в історію, як зразкові виконання бойовий операцій. Ми обов’язково звільнимо Миколаївщину та Херсонщину від окупантів та повернемось до наших домівок в українському Криму – зауважив віце-адмірал Олексій Неїжпапа.

Генерал-лейтенант Юрій Содоль особисто подякував за службу кожному морському піхотинцю та побажав, щоб успіхи нашого підрозділу з кожним днем примножували бойову славу бригади.

Командир 36-ї окремої бригади морської піхоти підполковник Віктор Сікоза відмітив, що успішність виконання бойового завдання напряму залежить від злагодженості підрозділу та високого бойового духу, який демонструють наші морпіхи з самого початку повномасштабного вторгнення.

– Пам’ять про морських піхотинців, які віддали свої життя за вільну та процвітаючу Україну назавжди в наших серцях. Ми помстимося за кожного нашого побратима та повернемо кожний сантиметр рідної землі – зазначив комбриг.

Державні нагороди морпіхи отримали за проявлену стійкість, мужність, професіоналізм та сміливість під час виконання бойових завдань щодо забезпечення відсічі та стримування повномасштабного вторгнення збройних сил російської федерації на територію України зокрема під час вдалих контр наступальних дій на Херсонському напрямку. Тоді військовослужбовцям бригади морської піхоти вдалося витиснути противника із займаних позицій та закріпитися на них.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині черговий російський БТР отримав «смаколик» зі «Стугни» від миколаївських морпіхів (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube