Миколаїв двічі атакований ракетними ударами – влучили в завод пластикових вікон, житловий будинок, ковбасний цех, – ОК “Південь”


05:5619.06.2022

Обстановка в зоні відповідальності стабільно напружена. Ворог продовжує укріплятися на зайнятих рубежах, звірствувати й мародерствувати в окупованих населених пунктах, скиглити і скаржитись у розмовах з рідними, що не має сил, мотивації і перспектив на цій війні.

Противник дотримується тактики повітряних і ракетних ударів, артилерійсько-мінометних обстрілів. Гелікоптером ворог намагався атакувати наші позиції на Миколаївщині, отримавши вогонь у відповідь, Мі-24, ухиляючись від ударів, ретирувався.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Двічі ракетами атакований Миколаїв. Серед дня подвійний удар ракетами типу Х-55 нанесено по промисловій інфраструктурі. А вечері – другий удар – 5 «Калібрами» з боку Херсонщини. 1 ракета знищена нашим підрозділом з переносного зенітно-ракетного комплексу.2 – уразили завод пластикових вікон, ще 1 – житловий будинок, а наступна влучила в ковбасний цех. Пожежі на заводі та в цеху на загальній площі близько 400 кв.м локалізовано. Попередньо жертв немає, масштаби руйнувань уточнюються.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією в рамках виконання вогневих завдань здійснено 4 повітряних атаки. Трійкою гелікоптерів – по скупченню ворога в Херсонському районі, штурмовиками – по скупченню живої ворожої сили та техніки в районі Давидова Броду та Снігурівки, а винищувачем – по складу боєприпасів в Білозірській громаді Херсонщини.

Загальні втрати противника наразі підтверджено в кількості 28 рашистів, одного танку Т-62, радіолокаційної станції, паливозаправника та іншої автомобільної техніки. Остаточні втрати – уточнюються.

Намагаючись мінімізувати втрати на морі, ворог переформатовує корабельне угруповання з акцентом на підводний флот. Наразі в готовності до ракетного удару 28 «Калібрів» на 2 надводних ракетних кораблях та 3 підводних човнах. Також на виконанні бойових завдань – 3 вдк.

На Одещині продовжуються атаки фейками від міноборони росії та контрдиверсійні заходи проти колаборантів. Чергова одеська школа перетворена рашистськими пропагандистами у базу бойовиків. А ось нашими спецслужбами вираховано і затримано справжнього корегувальника ракетних ударів по мосту через Дністровський лиман. Колаборант підтримував зв’язок із своїми кураторами закритими каналами зв’язку.

Не нехтуйте заходами безпеки, дослухайтеся до сигналів повітряної тривоги, будьте свідомі і відповідальні, ретельно перевіряйте інформацію і довіряйте тільки достовірним джерелам, не піддаючись паніці й провокаціям.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube