Не брати російські паспорти і переїжджати на підконтрольну територію: Верещук дала рекомендації жителям окупованих територій


22:3529.05.2022

Свої рекомендації, що робити жителям тимчасово окупованих територій, дала міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук, передає Інше ТВ.

«Не заглиблюючись в юридичні, політичні та моральні питання, як міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, раджу наступне:

1) Переїжджати на підконтрольну територію. Знаю, що це непросто, але знаходьте шляхи та можливості. Бо, зрештою, йдеться про вашу безпеку й долю вашу та ваших дітей.

2) Не брати російський паспорт. Знаю, що це може бути непросто, але в довгостроковій перспективі російське громадянство створить вам більше проблем, ніж вигоди.

Отже, не беріть російські паспорти, не залишайтеся в окупації!», – написала Верещук.

Не брати російські паспорти і переїжджати на підконтрольну територію: Верещук дала рекомендації жителям окупованих територій 1
Не брати російські паспорти і переїжджати на підконтрольну територію: Верещук дала рекомендації жителям окупованих територій 3

Як повідомляло Інше ТВ, «Мелітополь – це Україна»: в городском парке Мелитополя на патриотическом митинге спели государственный Гимн (ВИДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube