Пісні війни. «24/02» – «Без обмежень» (ВІДЕО)


19:5129.05.2022

Гурт “Без обмежень” представив пісню під назвою “24/02” – про день, який назавжди залишиться у пам’яті кожного українця. Саме 24 лютого росія напала на Україну та за секунду змінила життя мільйонів людей.

Режисером кліпу на трек «24/02» став Артем Григорян, співрежисером – Сергій Танчинець.

Разом із піснею колектив презентував й кліп. Режисером відеоряду виступив Артем Григорян, співрежисером – Сергій Танчинець. Текст та музику написав лідер “Без обмежень”.

«Мені зателефонував наш друг Артем Григорян і поділився ідеєю відео – війна у зворотному порядку та жорстка відповідь наших хлопців на агресію орди, як фінал цього відео! Його ідея мені дуже сподобалася, і я сказав, що в мене якраз є пісня, яку я тільки написав. Сюжет відеороботи доробили вже разом і зрештою зробили цей кліп. Кліп про те, як наше життя змінилось за секунди. Ми знаємо, як було «до» 24 лютого. У кожного з нас кипіло своє життя: з мріями та планами на майбутнє. І вже знаємо, яке воно – «після»… Життя змінилося назавжди. Та, незважаючи ні на що, ми віримо у ЗСУ і точно знаємо, що після нашої Перемоги буде міцна, вільна та незалежна держава» – поділився Сергій Танчинець.

Як повідомляло Інше ТВ, Пісні війни. «Метро» — «Жадан і Собаки» (АУДІО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube