В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине – Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО)


10:0126.05.2022

Оперативна інформація станом на 08:00 26 травня. За чергову добу пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували 6 пожеж, 2 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів.

У с. Котляреве Шевченківської територіальної громади Миколаївської області через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій виникло дві пожежі.

Горів магазин та новобудови, а також житловий будинок та господарчі споруди. Вогнеборці 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ загасили першу пожежу на площі 190 кв. м, другу – 45 кв. м.

В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 1
В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 9

Через необережне поводження з вогнем зайнялось сміття на відкритій території на вул. Конотопній м. Миколаєва. Пожежу на площі 50 кв. м ліквідували вогнеборці аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

На вул. Одеській с. Коблеве Миколаївського району зайнявся автомобіль Renault Magnum. Пожежу на площі 0,5 кв. м ліквідував черговий караул 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 3
В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 10

Пожежу господарчої будівлі (лазні) на вул. Соколецькій м. Вознесенськ Вознесенського району ліквідувало відділення 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ на площі 5 кв. м.

Коротке замикання електропроводки призвело до займання гаража на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка с. Миколо-Гулак Казанківської територіальної громади Баштанського району. Пожежу на площі 50 кв. м ліквідовано черговим караулом 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ.

Рятувальники 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ надали допомогу в ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась на автошляху Т 1507 “Миколаїв — Парутине – Очаків”. Внаслідок зіткнення автомобіля DEWOO Lanos та Volvo XC90, внаслідок чого загинув водій DEWOO. Тіло чоловіка 1963 р. н. затиснуло конструктивними елементами транспортного засобу. За допомогою аварійно-рятувального обладнання, а саме маслостанції WEBER RESCUE V-ECO COMPACT, різака та різака-розжима співробітники ДСНС провели деблокування керманича.

В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 5
В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 11

Водію іншого автомобіля 1970 р. н. допомога медиків не знадобилась.Обставини події та причини з’ясовували співробітники поліції.

Протягом 25 травня двома піротехнічними групами вилучено 53 вибухонебезпечних предмети та їх залишки на території смт Березнегувате Баштанського району, с. Кандибине Миколаївського району, мкр Кульбакине та Центрального району м. Миколаєва.

В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 7
В ДТП на дорозі “Миколаїв — Парутине - Очаків” загинув водій DEWOO Lanos. Інші події за добу (ФОТО) 12


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube