400 м сіток і один браконьєр – «улов» Миколаївського рибоохоронного патруля за 2 дні (ВІДЕО)


17:5418.05.2022

За два дні, 17-18 травня, з водойм Миколаївщини вилучено 8 шт. заборонених знарядь лову загальною довжиною понад 400 метрів.

Про це повідомили у Миколаївському рибоохоронному патрулі, передає Інше ТВ.

Так, 17 травня на р. Південний Буг поблизу м.Нова Одеса Новоодеського р-ну Миколаївської області виявлено особу, яка здійснювала вилов риби забороненими знаряддями лову – 3 лісковими сітками по 75 метрів кожна. Завдяки небайдужим громадянам, які оперативно повідомили про порушення, водних біоресурсів злочинцю виловити не вдалось. На порушника складено відповідний протокол.

18 травня проведено рибоохоронний рейд Софіївським водосховищем спільно з місцевою ТРО та інспекторами РЛП “Приінгульський” поблизу с. Пелагіївка Баштанського району Миколаївської області. Вилучено 5 заборонених знарядь лову – мисинові сітки загальною довжиною 250 м. Водні біоресурси випущені у природне середовище існування. В результаті рейдів складені акти виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.

400 м сіток і один браконьєр – «улов» Миколаївського рибоохоронного патруля за 2 дні (ВІДЕО) 1
400 м сіток і один браконьєр – «улов» Миколаївського рибоохоронного патруля за 2 дні (ВІДЕО) 3

У Миколаївському рибоохоронному патрулі дякують рибалкам, містянам, громадським діячам та військовослужбовцям, які допомагають виявляти браконьєрів у досить складний для нашого регіону час.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві рибоохоронний патруль упіймав браконьєра з сіткою та 6 кг риби (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube