75 окупантів, склад боєприпасів і майже 20 одиниць техніки – в ОК «Південь» розповіли подробиці нашого удару по силам ворога у Чорнобаївці


11:1816.05.2022

На Херсонщині та Миколаївщині рашисти продовжують укріплюватися на зайнятих рубіжах, активні наступальні дії не ведуть.

Тим часом наші ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією протягом доби нанесли понад 100 ударів по позиціях противника.

Про це сьогодні, 16 травня, повідомили в Оперативному командуванні «Південь», передає Інше ТВ.

Так, на Херсонщині феєрично презентовано чергову серію Чорнобаївки із знищенням складу боєприпасів, підтверджено втрату 75 рашистів та майже 20 одиниць техніки, зокрема, 4 буксирувальних та 2 самохідних гаубиці «Мста-С», 4 мінометних комплекси, 2 одиниці броньованої та 4 автомобільної техніки, а ще 2 майстерні технічного обслуговування і 1 БПЛА.

Вороже корабельне угруповання в північно-західній частині Чорного моря складається з 2 кораблів – носіїв крилатих ракет та 6 великих десантних кораблів. При цьому противник продовжує підйомно-рятувальні роботи на місці знищення десантного катеру типу «Серна» біля Зміїного і намагається облаштувати позицій та організувати поставку техніки на острів.

Тож, загроза ракетних ударів та імовірність висадки десанту залишаються актуальними, не нехтуйте заходами безпеки, дотримуйтесь встановлених обмежень щодо заборони відвідування замінованого узбережжя та прибережних вод, будьте пильними і свідомими.

Як повідомляло Інше ТВ, У окупантів за добу – мінус 300 осіб, 8 танків, 16 ББМ, 22 артсистеми, 1 гелікоптер. Загальні втрати ворога у статистиці Генштабу



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube