«Ми знаємо, що ми робимо, навіщо ми тут»: звернення командиру полка «Азов» та командира 36 ОБрМП (ВІДЕО)


20:3913.04.2022

Як повідомляло Інше ТВ з посиланням на радника Офісу Президента України Олексія Арестовича, у Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти з’єдналися з полком «Азов».

Сьогодні, 13 квітня, ввечері на телеграм-каналі «АЗОВ – Маріуполь» було опубліковано відео-звернення командира полку “Азов” підполковника Дениса Прокопенко та командира 36 ОБрМП майора Сергія Волини з приводу операції по прориву 36 ОБрМП та з‘єднанням з полком «Азов».

Про це повідомляє Інше ТВ.

– Слава Україні! Вчора ми об’єднались з достойними бійцями з батальону морської піхоти, справжніми воїнами, героями, які залишилися вірними присязі, вірними українському народові і надалі продовжують обороняти з нами місто. Це справжні чоловіки, які обрали шлях війни. Не робить героїв з дезертирів і бійців, які добровільно здалися у полон, – вони обрали шлях ганьби. Ні в якому разі цих людей героїзувати не слід, – сказав Денис Прокопенко.

– Слава Україні! Провели успішну операцію з полком «Азов», приєдналися до них, провели успішне перегрупування, продовжуємо виконувати бойові завдання. Наш моральний дух сильний, ми знаємо, що ми робимо, навіщо ми тут. Ми будемо робити все, що від нас необхідно, для успішного завершення нашого бойового завдання, – сказав Сергій Волина.

Також дивіться: Співкомандир тероборони «Азов»: про спецоперацію об’єднання миколаївських морпіхів з «Азовом», мотивацію захисників Маріуполя і стан постраждалих після хімічної атаки (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube