Сили оборони мужньо протистоять спробам окупантів повернути собі втрачені позиції на Миколаївщині та Херсонщині – ОК «Південь» (ВІДЕО)


12:4813.04.2022

Сили охорони та оборони південних регіонів мужньо протистоять спробам окупантів повернути собі втрачені позиції на Миколаївщині та Херсонщині.

Про це йдеться в інформації про поточну оперативну обстановку на Півдні України від представника оперативного командування “Південь”, передає Інше ТВ.

Наші війська героїчно боронять кожний населений пункт. Тим часом ворог не припиняє артилерійські удари по наших позиціях та цивільних об’єктах. Активно веде повітряну розвідку.

Не маючи бойових успіхів, окупанти активізують заходи інформаційно-психологічного впливу на мешканців Херсона та області, проводять агітацію та поширюють фейкову інформацію, що успіхів так званої “спеціальної воєнної операції” в регіоні.

Корабельне угруповання противника в Чорноморській операційній зоні залишається на попередньо зайнятих позиціях, зберігаючи за собою загрозу нанесення ракетних ударів. Штормова погода у складі природних сил територіальної оборони активно протидіє висадці десанту.

Зберігаючи мудрість, виваженість та спокій, дотримуємось правил безпеки та інформаційної гігієни: адекватно реагуємо на сигнали тривог, довіряємо тільки достовірним джерелам інформації.

Як повідомляло Інше ТВ, 19,8 тис. окупантів і купа техніки – Генштаб повідомив про загальні втрати ворога



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube