“Прокидайся”! Нова пісня гурту So Far Beyond (ВІДЕО)


20:1705.04.2022

Продовжуємо знайомити вас з творчістю гурту So Far Beyond. “Прокидайся” – це вже третя пісня молодих митців.

Музиканти так пояснили ідею створення пісні.

Кожен із нас пам’ятає 24 лютого як страшний день. День, який розділив життя кожного українця на до і після. Коли прокидаєшся і розумієш, що майже всі проблеми, які мав увечері тепер нічого не варті. Коли головним питанням постає, як уберегти свою родину від безглуздої війни, розпочатою хворим на всю голову дідом.
Цей трек ми планували випустити першим у альбомі, але морально це було зробити дуже важко, адже намагаєшся не пригадувати ті страшні перші хвилини та слова, з яких, мабуть, у кожному домі почався ранок: “Прокидайся, війна почалась”. Це саме ті слова, які у мить перекреслили минуле життя і почалось нове, в яке складно повірити та уявити справжність реальності.
Складно відправляти коханих у безпечне місце, тих, з ким планував прокидатись кожен ранок у обіймах. Але заради безпеки маєш так зробити і підтримувати цей зв’язок на відстані.
Але найголовніше, що наші жінки допомагають нам не тільки морально, але й роблять усе для допомоги ЗСУ та ТРО нашої могутньої країни!
Єдність висловлюється не лише у зв’язку із близькими, але й з людьми, з якими були сутички до війни. Думаю, кожен із вас має такі хвилюючі ситуації, коли пригадуєш людину, з якою не спілкувався декілька років через сутичку, яка наразі здається просто нісенітницею, і пишеш чи телефонуєш, щоб дізнатись, чи все добре, чи потрібна допомога, а вона щиро рада тебе почути.

Ось чому ми закінчимо цю війну нашою перемогою, бо ми перемогли ще 24 лютого, коли об’єднались заради однієї найважливішої цілі – свободи України та нашої нації. Бо лише за півдня ранковий вислів “Прокидайся, війна почалась” перетворилась на “Добрий день, ми з України”, що відправило руській корабель по заданому НАМИ напрямку!
У цьому наша сила і гідність! Разом переможемо! Бо ми – Україна!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube