На рахунку снайпера-десантника чимало знищених окупантів та цілий генерал рф, а також 2 танки та кілька одиниць бронетехніки противника


15:5804.04.2022

Завдяки своїм професійним навичкам та підготовці снайпер одного з підрозділів 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України на ім’я “Олексій” (в цілях безпеки ім’я змінено), який у складі свого підрозділу вів активні бойові дії в різних районах Харківської області, вдалося знищити снайперським вогнем чималу кількість російських окупантів, в тому числі й одного з генералів збройних сил рф.

Про це повідомили у Командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ, передає Інше ТВ.

Окрім цього, в районі міста Ізюм він успішно виконав завдання із коректування вогню артилерії по колонах та змінних позиціях противника. В результат чого було знищено два танки та декілька бронемашин, а також кілька десятків живої сили противника.

В подальшому під час виконання бойових завдань “Олексій” отримав поранення. Наразі він проходить лікування в одному з військово-медичних закладів країни. Снайпер з нетерпінням чекає свого одужання, щоб повернутися до своїх побратимів та продовжувати знищувати окупантів, захищаючи свою Батьківщину.

Командуванням військової частини представлено снайпера “Олексія” до високої Державної нагороди.

Як повідомляло Інше ТВ, Близько 18,3 тисяч особового складу та купа техніки – втрати ворога з початку вторгнення у статистиці Генштабу



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube