На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО)


22:4302.03.2022

Майже 40 тисяч гривень, 6,5 тисяч доларів та 1250 євро неправомірної вигоди запропонували прикордонникам Західного регіонального управління минулої доби.

17 разів під час перетину кордону чоловіки призовного віку намагались спокусити хабарями прикордонників у Львівській, Волинській, Закарпатській та Чернівецькій областях.

На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 1
На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 9
На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 3
На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 10
На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 5
На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 11
На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 7
На кордоні не пропущено десятки чоловіків призивного віку – пропонували хабарі (ФОТО) 12

Знаючи те, що підпадають в категорію осіб, яким заборонено на даний час виїзд з України, хабародавці намагались покинути країну через пункти пропуску «Ягодин», «Устилуг», «Порубне», «Краківець», «Косино», «Солотвино», «Лужанка», «Дзвінкове», «Вилок», «Чоп» та «Ужгород» – у жодному випадку прикордонники не погодились на протизаконні пропозиції .

Крім того, близько десятка таких випадків були зафіксовані і на півдні країни, де чоловіки призивного віку намагалися втекти за межі країни та ще пропонували хабарі. Їх не пропустили в пункті пропуску «Нові Трояни»,«Виноградівка», «Табаки». Суми запропонованих коштів сягали 2 тисяч доларів.

Від неправомірних коштів прикордонники відмовлялись. Про виявлення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», повідомляли співробітників поліції.

У зв’язку зі збільшенням спроб надання неправомірної вигоди, ми закликаємо не порушувати чинне законодавство України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube