Вся команда Маруси Зверобий уходит из Правого Сектора и ДУК ПС в 79-ю Николаевскую отдельную аэромобильную бригаду


09:1512.09.2015

«Інше ТВ» уже рассказывало о Марусе Зверобий и Александре Медведе, которые в начале марта 2014 в связи с событиями по аннексии Крыма для небольшой команды своих ребят нашли место для тренировки. На тот момент и Маруся, и Медведь были членами Правого сектора УНСОвского крыла и работали по Васильковскому району, развивая и политический авторитет для своей организации. С помощью неравнодушных гражданских лиц и за собственные средства они создали специальный полигон для тренировок, не забывая о волонтерской помощи батальонам ВСУ, ДУК «Правый Сектор». В мае этого года  на верность украинскому народу присягнули «Марусині Ведмеді» — отдельная диверсионно-штурмовая рота в составе первого батальона 79-й Николаевской отдельной аэромобильной бригады.

А вчера Маруся Зверобий опубликовала официальное обращение, в котором сообщила, что выводит свою команду из Правого Сектора и из ДУК в 79-ю Николаевску отдельную аэромобильную бригаду.

Вот ее заявление:

«Я виводжу свою команду з Правого Сектора та з ДУК в 79 бригаду ЗСУ.
Дякую побратимам, разом ми багато зробили і для людей, і для армії.
Дякую моїм командирам, що давали проявляти ініціативи, саме через це ми навчили військовій справі багато хлопців. Всі наші учні лишилися живими після перебування в зоні бойових дій.

З приводу виходу дурниці на вухи користувачам інтернету вішати не буду. Розумні й так все зрозуміють, бо в Україні живуть і бачать все, що відбувається, а думка дурних мене не цікавить.

Складаю повноваження командира 11 ЗБАТ ДУК ПС – Маруся Звіробій.
Складаю повноваження керівника Васильківського району Правого Сектора – Олександр Ведмідь.

Вже майже півроку добровольці Марусиних Ведмедів відповідально несуть службу на контракті в 79 бригаді Збройних Сил України. Це було не наше принципове рішення, так довелось діяти задля більшої результативності нашої роботи, яка завжди полягала в допомозі хлопцям стати професійними військовими і допомогти потрапити на передову боротьбу за кордони нашої держави. Півроку ми працюємо на них, для них і для збільшення кількості дисциплінованих, грамотних бійців в українській армії.

Робота з ЗСУ в нас добре пішла, все інше не дуже, тому, через обмежені ресурси, маємо зосередитись на тому, що виходить краще.

Волонтерська інструкторська команда Марусиного Полігону переходить у повному складі під роботу зі Збройними Силами України в 79 бригаду.
Це поки що нічого не означає в плані допомоги нам. Ми як і раніше лишаємось в цій справі на власному забезпеченні і на власному ентузіазмі. Кожен член нашої команди – це волонтер, що має власну роботу, родину та город з картоплею, але кілька разів на тиждень кожен з нас, як і раніше, буде знаходити час для корисної справи на благо України.

Хто має бажання працювати в нашій команді в такому ж режимі, чекаємо в лави Марусиного Полігону інструкторами та волонтерами.

Кого з побратимів призвали по мобілізації, чекаємо в лавах Марусиних Ведмедів, там будете воювати поряд зі своїми.

Наш телефон: +380674620061

В Україні зараз важко, але головне щоб була Україна, все інше якось здолаємо.

Дякую за співпрацю, підтримку та розуміння.

Маруся Звіробій
Олена Біленька

PS
Докладаю довідку про роботу Марусиного Полігону, як підготовчого центру для 79 окремої аеромобільнодесантної бригади ВДВ України».

2



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube