Депутат Березанского райсовета обвиняет главу РГА в давлении на прессу


14:1903.06.2015

Об этом Iнше.ТВ сообщил сам депутат Березанского райсовета Алексей Сидорчук.

До мене як депутата Березанської районної ради сьогодні звернувся редактор районної газети «Березань» Дехтяренко Людмила Федорівна, яка поскаржилась на дії голови Березанської районної державної адміністрації Трибухи В. М., які можна розцінювати як спробу тиску на  неї як журналіста, спроби вказувати, що їй друкувати і що не друкувати. Так, голова Березанської РДА Трибуха В. М. викликав її в свій робочий кабінет і почав проводити з Дехтяренко Л. Ф. «роз’яснювальну роботу» щодо останніх публікацій в районній газеті.

Березань Малиновський 001 Березань Гуртовий-Сидорчук 001

Голова РДА був обурений статтями голови районної ради Гуртового В.М. і депутата районної ради Сидорчука О.І., які критично поставились до поспішного і необдуманого проведення адміністративної реформи без широкого громадського обговорення. Трибуху В.М. не сподобалася  публікація Малиновського В.П., Матіясівського сільського голови «Оцінку роботі даватимуть тільки люди» в цьому ж номері, де він критично поставився до дій голови райдержадміністрації.

Як депутат районної ради засуджую дії голови Березанської РДА, які однозначно трактую як цензура (яка заборонена в Україні) і є спробою втручання в професійну журналістську діяльність. Нагадаю, що ці дії є непоодинокими і системними, обурення викликає, що це відбувається напередодні Дня журналіста”, – написал Алексей Сидорчук.

 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube