Боксерська ліцензія Усика призупинена після бою з Тайсоном. Він записав звернення (ВІДЕО)


08:5021.05.2024

Дію боксерської ліцензії Олександра Усика призупинили до липня через ушкодження внаслідок поєдинку з британцем Тайсоном Ф’юрі.

Про це свідчать дані BoxRec

У профілі Усика зазначено, що дію його професійної боксерської ліцензії призупинено до 2 липня Британською комісією з питань боксу (BBBoC). 

Боксерська ліцензія Усика призупинена після бою з Тайсоном. Він записав звернення (ВІДЕО) 1
Боксерська ліцензія Усика призупинена після бою з Тайсоном. Він записав звернення (ВІДЕО) 3

Причиною такого рішення стали ушкодження, які український боксер отримав у бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі проти Тайсона Ф’юрі. Після поєдинку Усика доправили до лікарні з підозрою на перелом щелепи та наклали йому на брову чотири шви. 

Ліцензію українця буде відновлено одразу після відновлення від травм та успішного проходження медогляду. 

Сам Олександр Усик опублікував в Instagram відео з подякою до всіх, хто його підтримував.

“Трошки часу пройшло після поєдинку, трошки пом’яте обличчя, але, слава богу, перемога є. Я хочу подякувати всім українцям, які за мене молилися, усім тим хлопцям, які боронять нашу країну і захищають її від ворога. Хочу подякувати кожній мамі, татові, дружині та нашим усім діткам, які зараз витримують цей натиск”, – сказав чемпіон.

Боксер зізнався, що йому надходить  безліч повідомлень із привітаннями й він дуже вдячний за підтримку. Після цього він перейшов на англійську і звернувся до міжнародної аудиторії.

“Я хочу щиро подякувати всім, хто підтримує мене та мою країну, – для мене це дуже важливо, я дійсно ціную. Слава богу за все, слава Україні”, – додав Усик.

Нагадаємо, Усик став абсолютним чемпіоном світу, Ф’юрі обіцяє реванш (ВІДЕО)

Стало відомо, хто вишив для Усика сорочку з портретом Мацієвського, в якій він був на зважуванні (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube