Україна – Ісландія: де дивитися вирішальний матч відбору на Євро-2024, хто фаворит букмекерів


10:5226.03.2024

Сьогодні, 26 березня, збірна України зіграє вирішальний матч відбору на чемпіонат Європи з футболу, який влітку цього року відбудеться у Німеччині. Суперником наших футболістів буде збірна Ісландії, пише УНН.

Номінально домашній матч збірна України зіграє у польському місті Вроцлав на стадіоні “Тарчинський Арена Вроцлав”. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київський часом. Його дасть головний арбітр з Франції Клеман Тюрпен. Обслуговувати матч йому допомагатимуть співвітчизники: судді на лініях – Ніколя Дано та Ерван Фінжан. Резервний арбітр – Франсуа Летесьє, арбітр VAR – Жером Брісард.

Пряма трансляція матчу в Україні на сервісі MEGOGO та регіональних каналах “Суспільного”.

У попередньому раунді плей-офф збірна України на виїзді лише на останніх хвилинах матчу зуміла вирвати перемогу у збірної Боснії та Герцеговини.

Господарі вийшли вперед на 56 хвилині завдяки автоголу Миколи Матвієнка. На 85 хвилині Роман Яремчук зрівняв рахунок, а на 88 хвилині з його передачі Артем Довбик поставив переможну крапку у матчі.

Ісландці, так само за виїзді обіграли збірну Ізраїлю. Пропустивши на 31 хвилині з пенальті, збірна Ісландії забила чотири голи у ворота суперника. Щоправда, два голи ізраїльтяни пропустили, коли грали у меншості.

Читайте: Фінал Чемпіонату світу з футболу в 2026 році відбудеться в Нью-Джерсі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube