“Я не маю ненависті до нього, він симпатичний”, – Ф’юрі про Усика (ВІДЕО)


14:1928.01.2024

Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф’юрі зізнався, що не відчуває негативу щодо Олександра Усика (21-0, 14 КО). Циганський король, як називають британця, додав, що з радістю прийняв виклик провести поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Про це Ф’юрі заявив під час зустрічі з Усиком у рамках передачі The Gloves Are Off на телеканалі TNT Sports, передає obozrevatel.

Уродженець Манчестера назвав себе та нашого співвітчизника обраними, оскільки вони стали першими за 25 років боксерами, які посперечаються за всі титули дивізіону.

“Побачити когось, хто так само вірить у бога, це неймовірно. Ось чому я тебе поважаю. 25 років тому ми мали абсолютного чемпіона світу. І тепер наша доля – битися за титул. Ніхто інший не був обраний для цього з тих чи інших причин. Задовго до мене і до тебе жоден чемпіон світу не мав такої нагоди. І все, що ми маємо тепер робити, – це танцювати. І я з радістю йду на цей виклик. Я не маю жодної ворожнечі до Олександра. Не можу сказати про нього нічого поганого. Але на його жаль, йому доведеться битися з Тайсоном Ф’юрі у той момент, коли доля на моєму боці”, – сказав Ф’юрі.

Нагадаємо також: “Шокуюче повернення”. В андеркарті бою Усика та Ф’юрі виступить росіянин (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube