За час повномасштабного вторгнення російські війська частково або повністю зруйнували 113 спортивних об’єктів


17:5601.09.2022

Завдані збитки спортивній інфраструктурі вже перевищують 160 млн доларів.

Про це повідомив Міністр молоді та спорту України в ефірі телемарафону «Єдині новини» під час візиту до Київської області, поінформували в Міністерстві.

«За останні два роки стільки спортивних об’єктів було збудовано та реконструйовано, скільки Україна не бачила за всі роки незалежності. Нам не вистачає цієї інфраструктури зараз. 19 об’єктів вщент зруйновано. Ми робимо все, щоби після перемоги все відбудувати», — сказав Вадим Гутцайт.

Нагадаємо, що в рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського UNITED24 Мінмолодьспорту відкрито спеціальний рахунок в НБУ. На нього залучають міжнародну фінансову допомогу для повоєнної відбудови спортивної інфраструктури.

Сьогодні понад 40 країн світу підтримали український спорт, створили усі умови для безкоштовного перебування наших спортсменів, щоби вони продовжували тренування. Міністр подякував міжнародній спільноті за всебічну допомогу.

Як повідомляло Інше ТВ, Півроку повномасштабної агресії росії: 205 релігійних споруд України зазнали руйнувань, зокрема на Миколаївщині – три



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube