Батько полоненого нацгвардійця з Миколаєва розповів, що сина та його друзів піддають тортурам та змушують бігати по мінному полю (ВІДЕО)


17:5617.06.2022

Вознесенець Попередченко Андрій, батько полоненого Попередченка Володимира повідомляє про жорстоке поводження до полоненого сина з боку російських окупантів.

Про це повідомляє Вознесенський вісник.

У березні місяці цього року Володимир, несучи строкову службу в лавах НГУ, охороняв атомну електростанцію в м. Енергодар. Де був взятий в полон російськими окупантами.

Періодично син виходив на звʼязок та спілкувався з батьками. Кілька днів тому син повідомив, що його змушували бігати по мінному полю та погрожували розстрілом. Для залякування здійснювали постріли в області ніг. За словами Володимира, одного з їх побратимів сильно побили та відрізали мочку вуха.

Таким чином окупанти здійснюють психологічний тиск на рідних полонених, але не виставляють ніяких виммог. Видання поспілкувалося з іншими батьками, чиї сини знаходяться в полоні. Вони також підтверджують факт загроз їхнім синам.

У ситуації, яка складається, батьки звертаються до вищого військово-політичного керівництва країни з проханням не забувати про їх дітей та прийняти міри по визволенню останніх з полону.

Нагадаємо, з червня питаннями обміну полонених займаються ГУР та СБУ

Читайте також: «Було два місця, де людей утримували — підвал і яма», — голова Шевченківської ОТГ Пилипенко розповів про три місяці у россійському полоні



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube