Пальмовий пес: Патрон, який працює із саперами-рятувальниками Чернігова, отримав нагороду Каннського кінофестивалю (ВІДЕО)


23:0227.05.2022

27 травня в Каннах собаці Патрону, який працює разом с саперами Чернігова, присудили премію Palm Dog Award (Пальмовий пес).

Про це повідомило ДСНС України, передає «Еспресо». 

“Сьогодні в Каннах йому присуджено премію Пальмовий пес — це найпрестижніша у світі кінопремія, якою нагороджують чотирилапих! А оскільки Патрон дійсно став зіркою світової кінохроніки за останні пару місяців, жюрі одноголосно вирішило, що наш хвостатий піротехнік достойний “Пальмового” статусу”,- йдеться у повідомленні.

Додають, що Патрон дізнався про свій зірковий статус дистанційно. Але після перемоги можливо відвідає Канни.

У ДержКіно повідомили, що премію Palm Dog вручають у Каннах найкращому собаці, котрий знявся у фільмі-учаснику кінофестивалю. Це щорічне неофіційне шоу нагород було започатковано 2001 року журналістом Тобі Роузом.

“Нашого улюбленця Патрона нагородили відзнакою PalmDogManitarian, що вручається за зв’язок між людством і собаками. Головну нагороду виграв Бріт, сріблястий пудель із фільму “Військовий поні” Джини Гаммелл та Райлі Кео”, – додали у ДержКіно.

Це не перше визнання Патрона – 8 травня Володимир Зеленський нагородив його відзнакою “За віддану службу”.

Як повідомляло Інше ТВ, Зеленский виступив на відкритті Каннського фестивалю (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube