З аукціону продадуть легендарний дорожній знак, створений на 3-й день російського вторгнення


13:1924.05.2022

Укравтодор оголосив благодійний онлайн-аукціон на Prozorro.Продажі.

Лотом стане легендарний дорожній знак, який був створений на третій день війни, – «Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й».

Про це повідомили в Укравтодорі, передає Інше ТВ.

«Щойно російські війська почали широкомасштабний наступ, стало зрозуміло, що навігація у них застаріла, карти якихось 80-х років. Укравтодор дав вказівку в областях демонтовувати чи замальовувати знаки із назвами населених пунктів. Діяти було потрібно швидко, і 26 лютого ми звернулися по допомогу до всіх українців, щоб вони робили демонтаж у своїх населених пунктах. А на противагу створили універсальний вказівник для окупантів, який в деяких областях навіть дорожники та комунальники встановили», – нагадали в Укравтодорі.

Виставлений на аукціон дорожній знак – із Сумської області. На ньому є сліди від куль.

Аукціон призначено на 2 червня в системі Prozorro.Продажі, зареєструватися для участі треба до 18.00 1 червня. Стартова ціна за лот 50 тисяч гривень або $1,5 тис. Новий власник знаку зможе встановити його в межах свого домогосподарства або в іншому місці (окрім доріг загального користування).

Усі кошти, зібрані за підсумками аукціону, будуть спрямовані на спеціальний рахунок Національного банку України для потреб ЗСУ. Так, завдяки благодійним аукціонам у державній системі Prozorro.Продажі вже вдалось зібрати більш ніж 4 мільйони гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, «Один із найнеймовірніших лідерів сучасності». Флісову кофту Зеленського на аукціоні Christie’s продали за 90 тисяч фунтів стерлінгів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube