На Миколаївщині цієї ночі ворог застосував фугасні снаряди – ОК «Південь»


12:5319.04.2022

П’ятдесят п’ята доба протистояння мужнього українського народу повномасштабному вторгненню рашистських військ на півдні України характеризується збереженням напруженості та спроб ворога деморалізувати цивільне населення.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» на ранок 19 квітня, передає Інше ТВ.

Вибухи та артилерійські обстріли по території всієї Херсонської області. Ворог продовжує спроби просування до адмінкордону з Миколаївщиною, а також проводить заходи з підготовки провокативних обстрілів мирного населення з метою дискредитації Збройних Сил України та створення пропагандистського підґрунтя до незаконного референдуму.

На Миколаївщині тривають обстріли реактивними системами залпового вогню. Цієї ночі ворог застосував і фугасні снаряди, намагаючись посилити руйнування й спровокувати гуманітарну кризу. Відповідь наших підрозділів була влучною – дві системи залпового вогню знищено.

За результатами попередніх обстрілів в Миколаєві лишається близько 2000 небезпечних місць, що підлягають розмінуванню. Сили нацгвардії, ДСНС та Збройних Сил України проводять відповідні заходи.

Корабельне угруповання противника в Чорному морі продовжує дистанційоване маневрування, зберігаючи загрозу ракетних ударів та тримаючи в задумі десантну операцію. Тривають спроби проведення повітряної розвідки, але сили протиповітряної оборони влучно знищили черговий БПЛА «Орлан-10» над Одещиною.

В ОК «Південь» наголошують на обов’язковості дотримання заходів безпеки під час повітряної тривоги і обстрілів. Не наближайтеся, не знімайте і не викладайте у вільний доступ системи та об’єкти оборони узбережжя, населених пунктів. Довіряйте тільки перевіреним офіційним джерелам інформації.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО)

Миколаївський зоопарк знов потрапив під обстріл окупантів (ФОТО)

В мережі показали, як виглядає Миколаїв після вчорашнього обстрілу окупантами (ВІДЕО 18+)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube