У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО)


08:1619.04.2022

Вночі 18 квітня ворог обстрілював Миколаїв з артилерії, внаслідок чого виникла пожежа житлового будинку та складського приміщення магазину «Сантех Буд Маркет Аладін» на Херсонському шосе.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївський області, передає Інше ТВ.

Спільними зусиллями чергових відділень 4, 2 та 3 державних пожежно-рятувальних частин 2 ДПРЗ та черговою зміною оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на площі 200 кв. м пожежу ліквідували. Додатково залучались бригади АТ «Миколаївобленерго», АТ «Миколаївгаз» та екіпаж патрульної поліції.

Також протягом доби вогнеборці 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасили пожежу покрівлі житлового будинку на вул. Очаківській с. Чорноморка Чорноморської територіальної громади Миколаївського району, яка виникла через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Її площа сягнула 30 кв.м.

Ще на вул. Садовій с. Лукашівка Первомайської територіальної громади первомайського району вогнеборці 23 ДПРЧ 5 ДПРЧ загасили займання господарчої споруди на площі 15 кв.м, причина встановлюється.

Групою піротехнічних робіт відпрацьовано 27 заявок за якими вилучено 30 вибухонебезпечних предметів. Загалом з початку російської агресії відпрацьовано 1480 звернень та вилучено 1159 боєприпасів. Всього станом на 19 квітня зареєстровано 2334 звернень на спецлінію 101.

Для забезпечення технічною водою населення та об’єктів міста Миколаєва, залучались пожежно-рятувальні відділення 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО) 1
У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО) 7
У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО) 3
У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО) 8
У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО) 5
У Миколаєві загасили пожежу, яка спалахнула вночі внаслідок обстрілу окупантами (ФОТО, ВІДЕО) 9

Як повідомляло Інше ТВ, За позаминулу добу рятувальники загасили у Миколаєві дві пожежі і вилучили 2 рашистських боєприпаси (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube