Нова пісня гурту So Far Beyond – “Кулемет” (ВІДЕО)


19:3201.04.2022

Як ми вже розповідали, війна вбиває і знищує, але й під час війни народжуються діти, вірші, пісні. Як у гурту So Far Beyond.

Сьогодні ми представляємо нову пісню гурту So Far Beyond – “Кулемет”. Чому кулемет? Бо “Наша нація єдина та валить як кулемет!”

Автори пісні пишуть: “Добрий день! Ми з України! З країни, яка пишається своїм корінням, духовною силою та могутністю власної армії. Країна-террорист із “другою по могутності армією світу” планувала захопити наші землі за два-три дні, але, як ми бачимо, наші бійці тримають оборону та відтісняють ворога вже 37 днів!
Разом із допомогою звичайних людей, тих хто ніколи не тримав зброї, але має потужну енергію наших предків, ми відвойовуємо своє право на свободу і на життя, якого самі бажаємо.
Тож кожен із нас ВОЇН від народження! Вважаємо, як скінчиться війна, саме наша українська армія займе щонайменше друге місце у рейтингу найсильніших!
Бо з таким вогнем у серці питань “чи переможе Україна?” не виникає у жодної адекватної людини у світі! Ми вже перемогли! Коли у кожного з нас відродився козацький дух, і ми відчули нездоланну силу нашої землі!
Ми записали цей трек для підтримки нашої з вами незламної віри у силу ЗСУ та силу кожного справжнього українця! Слава Україна! Слава нації! Смерть ворогам”!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube