Війна і музика. Гурт So Far Beyond (ВІДЕО)


14:4327.03.2022

Війна загострює почуття, вивільняє сили, про існування яких ми самі не знали. Лють може знищувати, а може єднати, любов може бути тихою і невидимою, а може бути дзвінкою і голосною – від спільної люті. Любов до життя. до близьких, до своєї землі. Є безліч речей, які ми не помічали до війни. Як не помічаєш повітря, яким дихаєш. Доки його не стане.

Війна вбиває і знищує, але й під час війни народжуються діти, вірші, пісні. Як у гурту So Far Beyond.

Вокаліст і автор музики гурту розповів:

-Привіт ми з України! Так склалася доля, що збирати гурт So Far Beyond ми почали у січні цього року. До мене – вокаліста та автора музики Зінов’єва Дениса, долучився Повод Костянтин і ми почали писати альбом.

Але 24 лютого змінило життя кожного українця назавжди, як і наші. Зараз ми роз’їхались по різних регіонах і залучені у допомогу нашій країні як волонтери (допомагаємо з евакуацією, пошуком необхідних речей для ТРО та ЗСУ, монтуємо соціальні кліпи для підтримки). Цю енергію, яка кожного з нас зараз переповнює, ми проектуємо у наші пісні, бо тримати у собі це просто неможливо. Ми змогли вивезти із собою потроху техніки на якій ми зараз пишемо наш матеріал. У мене з собою лише акустична гітара, мікрофон та ноутбук, тож жанр це не той що ми планували. Костянтин взагалі ще до війни грав на віолончелі в Національному президентському оркестрі України.
Наразі ми пишемо альбом із пісень на найбільш актуальні теми через війну, щоб підтримати наш народ і віддати енергію тим способом, яким ми вміємо! Наступний трек буде 29 Березня! Переможемо разом! Все буде Україна!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube