Червона доріжка і кінозірки. У Миколаєві розпочався VI фестиваль короткометражного кіно «Громадьский проектор» (ФОТО, ВІДЕО)


21:3311.10.2019

Сьогодні у Миколаєві стартував шостий щорічний Фестиваль короткометражного кіно «Громадський проектор». Цьогоріч він відбуватиметься впродовж 11-12 жовтня в концерт-холі «Юність». У конкурсній програмі беруть участь 18 фільмів від режисерів з різних міст України, а також від зарубіжних режисерів.

Традиційно, як і кожен престижний кінофестиваль, «Громадський проектор» розпочався з червоної доріжки, передає ІншеТВ.

Серед почесних гостей – відома українська акторка театру та кіно, Заслужена артистка України, лауреат національних премій з кіномістецтва «Золота дзиґа» та «Кіноколо» Ірма Вітовська, український актор театру та кіно, народний артист України, міністр культури України 2016-2019 років Євген Ніщук та український актор, продюсер та голова Держкіно України 2014-2019 років Пилип Іллєнко.

На перший день фестивалю гостей чекав показ першого блоку фільмів-учасників конкурсної програми. А завтра, 12 жовтня, о 18:00 відбудеться показ другого блоку стрічок, концерт спеціальної музичної гості з Києва Айни Вільберг та урочиста церемонія нагородження переможців «Громадського проектору».

Читайте: «Громадський проектор»: в Николаеве покажут короткометражные фильмы проекта «Дивись українське»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube