Известные граждане Украины поздравили жителей Донбасса с новогодними и рождественскими праздниками


19:2408.01.2018

Донбас.Реалії зустрілися з відомими українцями і ось які слова вони адресують тим, хто зараз живе в найнеспокійнішій частині нашої країни.

Сергій Жадан, письменник:
Дорогі брати і сестри, якщо вас заганяють в цей інформаційний вакуум, якщо намагаються відірвати вас від України, дуже важливо, щоб ви цьому не піддавались, щоб ви пам’ятали, що Україна поверне собі обов’язково окуповані території. Обов’язково поверне контроль над державним кордоном. Ми страшенно чекаємо на повернення наших міст.

Сергій Жадан, письменник

Чому там наша армія? Бо якби там не було української армії, то лінія фронту проходила б значно західніше. І доки наші хлопці там стоять, доти ми в своїх мирних містах можемо займатися своїм мирним життям. Мені неодноразово доводилось бачити, як в прифронтових містах ставляться до наших військових. Вони розуміють, що це їхній єдиний і надійний щит.
Донбас, Луганщина, Донеччина – це невід’ємна частина України. Вони завжди були і будуть Україною.

Остап Ступка, актор:

Остап Ступка, актор

Ми з відкритим серцем і з відкритою душею чекаємо в свої обійми людей, які живуть на сході України. З Новим вас роком!

Cергій Притула, шоумен:

Якщо зараз на тих окупованих землях – в якихось непорозуміннях, які називають себе «ЛНР» і «ДНР», людям стало жити краще, ну то окей, я хочу побачити людей, які про це скажуть. Наскільки я розумію, по листуванню з людьми в соціальних мережах, там зараз відбувається якась тотальна дуп*. І я зараз – не тільки про свободу слова.

Cергій Притула, шоумен

Найкращим доказом того, що ми не хунта, що ми не фашисти, що ми не розпинаємо православних хлопчиків і не їмо снігурів – це просто перейти через КПВВ і опинитися на українській території. Приїхати в Слов’янськ і побачити, що після того, як туди зайшла українська армія – там відновили інфраструктуру, там нормально функціонують школи, там немає проблем з водопостачанням чи постачанням електроенергії.

Тарас Степаненко, гравець ФК «Шахтар»:

Хочу привітати аудиторію Радіо Свободи з Новим роком! Побажати вам, друзі, удачі і здоров’я. Щоб у новому році здійснювалися всі ваші мрії. І усмішка не сходила з ваших облич.

Тарас Степаненко, гравець ФК «Шахтар»

Олег «Фагот» Михайлюта, вокаліст групи «ТНМК»:
З приводу російської і української мови, я завжди, а особливо останнім часом, розумію, що ті люди, котрі примусово і нарочито розказують, що винятково українською мовою ми зможемо побудувати нашу країну – або випадково роблять помилку, або спеціально роблять помилку і розкачують ситуацію.
Тому що коли я був на фронті, приблизно половина хлопців, які з автоматами в руках за нас за всіх там ризикують своїми життями і періодично гинуть, розмовляють російською. Але вони так само розуміють, що Україна – їхня країна і вони будуть відстрілюватися до останнього патрона, якою б мовою якісь «чорти» до них не підходили.

Олег «Фагот» Михайлюта, вокаліст групи «ТНМК»

Мені здається, що як і в будь-якому житті, коли труднощі на тебе навалюються, лишається тільки вірити. З Новим роком вас всіх і з Різдвом Христовим! Щастячка вам і здоров’ячка! Кохайтеся, бо ми того варті! Слава Україні!

Ольга Сумська, актриса:

Ці «ДНР» і «ЛНР» не вкладаються в серці, у душі і в голові. Взагалі, знаєте, усе це так прикро. Думаєш: Господи, за що ці тортури звалилися на плечі людей, які постійно там?!

Ольга Сумська, актриса

Я хочу привітати вас з Новим роком, з Різдвом Христовим. Хай Господь дає нам терпіння, стійкість духом, аби зберегти життя людей, наших українців, мирних жителів Донбасу.

Андрій П’ятов, гравець ФК «Шахтар»:

Дорогі друзі Радіо Свобода, хочу вас привітати з Новим роком і Різдвом Христовим! Щастя вам, здоров’я і мирного неба над головою!

Андрій П’ятов, гравець ФК «Шахтар»

Джамала, співачка:

Дуже-дуже хочу, щоб був мир і щоб усі люди, які зараз сидять незрозуміло, за що, засуджені в цих в’язницях, щоб вони всі повернулися і були живі й здорові. Для мене це все ніби один страшний сон, фейк.

Наші сім’ї, наші близькі, наші рідні – це все, що має змушувати нас рухатися далі. Не заради політиків ми живемо на цій землі, а заради того, щоб дійсно любити один одного, допомагати один одному.

Джамала, співачка

І я дуже хочу побажати вам у 2018 році, щоб всі ваші близькі були живі, здорові, щоб в родинах було щастя. І я дуже хотіла б, щоб кожен знайшов свою мрію. З Новим роком та всього вам найкращого! З любов’ю, Джамала.

Андрій Шевченко, тренер збірної України з футболу:

Я хочу привітати жителів українського Донбасу з Новим роком! Ми чекаємо на вашу підтримку, ми чекаємо вас на українських стадіонах. Приходьте та вболівайте за нас. Збірна грає для вас… Міцного здоров’я, удачі, любові і тепла у ваші домівки, у ваші серця…

Андрій Шевченко, тренер збірної України з футболу

Віктор Бронюк, лідер групи «ТіК»:

Хотів би побажати передовсім миру, тому що за ці роки багато хто не на словах зрозумів, що таке війна, що таке ціна миру. І щоб він нарешті прийшов вже на багатостраждальну донбаську землю.

Віктор Бронюк, лідер групи «ТіК»

Повертайтеся в нашу українську сім’ю і ми разом збудуємо гарну і прекрасну державу. Все у нас буде добре! Хай мир завітає у ваші оселі, щоб всі були здорові і щасливі у Новому році. З Новим роком і Різдвом!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube