Британія передала Україні новий пакет військової допомоги: що до нього увійшло (ІНФОГРАФІКА)


22:4919.05.2024

Велика Британія вкотре надала Україні військову допомогу. До нового пакету увійшли ракети для протиповітряної оборони, боєприпаси та дрони.

Про це у неділю, 19 травня, повідомив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс, передає Zaxid.net.

«Світ не може чекати, Україні потрібно, щоб ми активізувалися, щоб вона мала те, що їй потрібно, щоб відштовхнути Путіна. Саме це сьогодні зробила Великобританія», – написав Грант Шаппс у соцмережі Х.

Грант Шаппс повідомив, що Велика Британія надала Україні понад 1 млн різноманітних боєприпасів, 80 ракет для систем ППО, 20 автомобілів-амфібій, 20 систем розмінування, 4 тис. одиниць військового спорядження, 30 палет із запчастинами, а також безпілотники дальньої дії.

Британія передала Україні новий пакет військової допомоги: що до нього увійшло (ІНФОГРАФІКА) 1
Британія передала Україні новий пакет військової допомоги: що до нього увійшло (ІНФОГРАФІКА) 3

Зазначимо, що в інтерв’ю для Sky News Грант Шаппс наголосив на тому, що Велика Британія була першою країною, яка дозволила використовувати Україні свої ракети для ударів по Криму. Міністр оборони країни закликав Німеччину «зробити так само» та надати Україні далекобійні ракети Taurus.

Як повідомляло Інше ТВ, Альянс між рф та Китаєм становить пряму загрозу для західних країн – британський міністр оборони



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube