Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО)


07:0418.05.2024

Після бурхливого туру Нігерією герцогиня Сассекська, схоже, знайшла своє справжнє покликання, розпочавши на своїх елегантних чотиридюймових лабутенах виснажливий марш до Вашингтона.

Так оцінює візит Меган Маркл до Нігерії британський таблоїд The Sun, який виходить накладом 7,7 млн. Матеріал написаний в іронічному стилі, який притаманний цьому таблоїду, але суті це не міняє – видання вважає, що це не гірше, ніж старці в підгузках.

-Разом із своїм коханим Гаррі африканський візит Меган Маркл був описаний у прискорених, президентських термінах. З колишнім ітонцем поруч, вона процвітала в Нігерії (постійно супроводжувана охороною в стилі Білого дому та озброєними автоматами АК-47 членами місцевої міліції).

Остаточно відмовившись від королівських титулів, пара була описана як «особливі гості».

Можливо, підбадьорена нещодавнім тестом ДНК, який показав, що колишня акторка «Костюмів» на 43 відсотки є нігерійкою, вона сказала дітям у школі: «Я бачу себе у вас».

Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 1
Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 9
Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 3
Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 10

Пізніше вона подякувала нації за те, що «вітає мене вдома».

(Не зважаючи на те, що дев’ять років тому у своєму блозі The Tig вона написала любовного листа на Мальту, звідки родом її прабабуся, стверджуючи, що ця країна також «відчуває себе як вдома»). Зрештою, домів ніколи не буває забагато.

Подружжя, звільнене від кайданів «расистської» королівської сім’ї, розквітло під час цього его-туру з благодійним візитом.

Було багато шикарних змін вбрання, посмішок маленьким дітям, багато тримання за руки і промов про освіту, психічне здоров’я і «збагачення».

Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 5
Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 11
Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 7
Меган Маркл націлилась на Білий дім? Британський таблоїд пише про можливі президентські амбіції дружини принца Гаррі (ФОТО) 12

І, безумовно, ця маленька подорож може виявитися надзвичайно корисною для пані Маркл.

Дипломатія понад сім’єю

Забудьте про кричущі червоний, білий і синій кольори – президент Маркл надаватиме перевагу вишуканим сіро-коричневим і симпатичним нейтральним відтінкам під час своєї подорожі до Білого дому.

Минулого тижня її чоловік уникав свого батька, короля Чарльза, вважаючи за краще зупинитися в готелі в Сурреї, а не в улюбленій королівській резиденції.

Це, безумовно, остаточна заява про наміри об’єднаного подружжя: Більше не чіплятися за монархічні шлейфи. Політика над королівською владою. Геополітична дипломатія – над сім’єю.

Критикуйте Меган скільки завгодно – і, їй-богу, вона робить це легко, – але вона дійсно має унікальний блискучий спосіб спілкування з публікою.

Так само, за іронією долі, як і принцеса Діана.

Можливо, вона не має великої політичної освіти, але це не зупинило Дональда Трампа, який виглядає на тлі двох Гаррі з дипломами А-рівня як мозок Британії.

У США ніколи не було президента-жінки, і значна частина фішок Меґ пов’язана з гендерною рівністю.

Американці: Голос за Меган – це голос за сестринство!

Американці не люблять нічого більше, ніж розкішних британок, а з Гаррі в якості її другої половинки вони отримають Першого Джентльмена з небес.

А принц Гаррі досить розумний, щоб зрозуміти, що його зірка заходить.

Він відданий своїй дружині і двом дітям – він, безсумнівно, підтримає її Великий План.

Не забуваймо, що минулого місяця він вказав Америку як свою офіційну країну проживання, що, безумовно, ще більше полегшує майбутні трансатлантичні амбіції його дружини.

Нагадаємо: Нова напасть на Гаррі та Меган – можуть втратити гроші і – титул. Через що?



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube