Голова Військового комітету НАТО: боєприпаси та системи ППО на шляху до України


07:0417.05.2024

Озброєння Києва стало головною темою зустрічі начальників генштабів країн Північноатлантичного альянсу в Брюсселі.

Про це пише «Польське Радіо», передає Інше ТВ.

«Зараз відбувається багато речей. Я не хочу вдаватися в деталі сказаного, але я впевнений, що найближчим часом ми побачимо значні покращення. Є практична допомога на шляху до України. Багато начальників генштабів сьогодні говорили про поставки протягом днів і тижнів», — сказав голова Військового комітету НАТО, адмірал Роб Бауер.

Україні потрібна військова техніка для відбиття посилення атак росії. З минулого тижня вони ведуть наступ на північну, прикордонну частину Харкова. Однак, на думку військових Альянсу, росія не має відповідних сил і можливостей, щоб здійснити прорив і отримати стратегічну перевагу. «Я впевнений, що українські сили утримають лінію фронту», — заявив командувач силами НАТО в Європі, генерал Крістофер Каволі.

Однак військові чиновники визнають, що росія значно просувається в нарощуванні свого оборонного потенціалу. Вона робить це швидше, ніж Європа та Північна Америка.

Як повідомляло Інше ТВ, Надто багато часу минає між оголошенням пакетів і реальною появою зброї на передовій, – Зеленський



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube