“Тривожні новини”: у Білому домі відреагували на спробу замаху на Зеленського


20:1608.05.2024

Коментуючи затримання двох полковників Управління державної охорони, які готували вбивство Президента України, речниця Білого дому Карін Жан-Пʼєр назвала це тривожними новинами. Про це вона сказала під час брифінгу 7 травня, пише УНН з посиланням на Голос Америки.

“Це, безумовно, дуже тривожна новина, і звісно, ми раді, що потенційній спробі вбити президента вдалося запобігти”, – заявила Жан-Пʼєр.

СБУ заявила про викриття мережі агентів фсб рф, які готували вбивство Президента: затримано двох полковників УДО
7 травня 2024, 10:39 • 16302 перегляди

Окрім того, коментуючи бойкот церемонії інавгурації володимира путіна, речниця Білого дому заявила, що США проігнорували запрошення на церемонію присяги через вторгнення росії в Україну.

“Під керівництвом путіна росія розпочала цю жорстоку та неспровоковану війну, а російська влада вдалася до драконівських репресій усередині країни, а також до агресивних дій за кордоном. І тому я думаю, що ми тут дуже чітко висловилися”, = зауважила посадовиця.

“Ми, звичайно ж, не вважаємо ті вибори вільними й демократичними, але він – президент росії, і він буде далі на тій посаді”, – повідомив раніше представник Держдепу США Метью Міллер.

Читайте: СБУ зірвала замахи на Зеленського, Малюка, Буданова – ФСБ завербувала 2 українських полковників (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube