Гендиректор TikTok розраховує перемогти обмеження США: “Ми нікуди не підемо”


22:1124.04.2024

Керівництво TikTok розраховує виграти судовий процес щодо блокування закону, підписаного президентом Джо Байденом про заборону додатка. За словами гендиректора компанії TikTokу, США не може заборонити популярний додаток для коротких відео, яким користуються 170 мільйонів американців, адже це суперечить Конституції. Про це пише УНН із посиланням на заяву Шоу Цзи Чу.

Будьте впевнені — ми нікуди не підемо. .. Факти та Конституція на нашому боці, і ми очікуємо, що ми знову переможемо.

– заявив Шоу Цзи Чу.
Деталі

Відеозвернення Шоу Цзи Чу в TikTok з’явилось через кілька хвилин після того, як Байден підписав законопроєкт, який дає китайській компанії ByteDance 270 днів на продаж активів Tiktok у США.

Контекст

Сенат США ухвалив законопроект про заборону TikTok. Власнику дали рік на продаж його програми ByteDance американській компанії, інакше додаток TikTok буде повністю заборонено в американських магазинах програм. Це означає, що Apple App Store і Google Play Store повинні будуть припинити пропонувати TikTok для завантаження, інакше їм загрожує фінансове покарання.

Прийняття цієї заборони є кульмінацією багаторічної політичної боротьби за платформу, популярність якої вибухнула після її появи в 2017 році.

Ще в 2020 році Дональд Трамп намагався заборонити платформу у США, але його зусилля не принесли результатів. Нещодавно він виступив проти можливості заборони і сказав, що Байден буде “відповідальним” за цей захід.

Читайте: Конгрес проголосував за заборону TikTok у США



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube