Єрмак потрапив до 100 найвпливовіших людей TIME (ФОТО)


18:2117.04.2024

Американський журнал TIME оприлюднив список 100 найвпливовіших людей у світі, до якого потрапив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

Рейтинг оприлюднений на сайті TIME.

З 1999 року американський журнал TIME формує список 100 найвпливовіших людей у світі, до якого входять учені, політики, журналісти, митці, винахідники. З 2004 року список став щорічним.

Цього року в категорію “Лідери” потрапив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак. А очолила її дружина покійного російського опозиціонера Олексія Навального Юлія.

Єрмак потрапив до 100 найвпливовіших людей TIME (ФОТО) 1
Єрмак потрапив до 100 найвпливовіших людей TIME (ФОТО) 3

У списку TIME Андрія Єрмака представив данський політик, колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен.

“Визначальними ранніми кадрами варварського вторгнення Росії в Україну є зернисте відео, зняте президентом Володимиром Зеленським на вулицях Києва. Послання Зеленського, якого оточувала його команда, було чітким: керівництво України нікуди не збирається йти.

Безпосередньо за ним тієї ночі стояв його високий радник Андрій Єрмак – людина, яка відіграє центральну роль у забезпеченні роботи уряду. З моменту повномасштабного вторгнення він доносив послання Зеленського до світу, створюючи потужну мережу друзів України, від Заходу до Глобального Півдня, об’єднуючи їх навколо питань від санкцій до екології.

Я був свідком цього на власні очі під час нашої роботи над гарантіями безпеки для України, яка призвела до створення павутини двосторонніх угод з союзниками. Зараз наша робота зосереджена на тому, щоб привести Україну до НАТО та ЄС.

Поет Іван Франко писав: “Нехай кожен з вас буде готовий до великої години. Кожен з нас може бути вирішальним лідером, коли прийде відповідальна хвилина”.
У великий момент для України та демократії Андрій Єрмак не лише виконує роль вирішального лідера, але й довів, що він є таким лідером.

До “лідерів” також потрапили прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск, голови Ради міністрів Італії Джорджа Мелоні та інші.

Категорію “Артисти” очолила Дуа Ліпа – британська співачка косовського походження, авторка пісень, дизайнерка і модель. У списку також опинилися зірка “Світу Дикого Заходу” Джеффрі Райт та американський письменник і музикант Джеймс Макбрайд.

Головною “Іконою” стала Тараджі Пенда Генсон — американська акторка, співачка та письменниця, захисниця прав тварин. Серед ікон також співачка Кайлі Міноуг, актор Майкл Фокс, режисерка Софія Коппола, японський режисер анімаційних фільмів, автор численної манґи Хаяо Міядзакі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube