РФ та Білорусь нібито готують план походу на Вільнюс


10:4425.03.2024

Росія та Білорусь готують план “бліцкригу на Вільнюс”, бо в Україні агресора чекає “велика військова катастрофа”.

Про це заявив представник білоруського опозиційного Об’єднаного перехідного кабінету (ОПК) з оборони та національної безпеки підполковник запасу Валерій Сахащик у Варшаві, передає Pozirk.

“Я це точно знаю”, – сказав він, давши зрозуміти, що “білоруські генерали зі своїми колегами з Москви малюють стрілки на мапах у бік Вільнюса”. За словами Сахащика, влада Росії та Білорусі сподіваються, що “цивілізований світ буде шокований” такою ескалацією агресії і “припинить опір”.

“Я, будучи військовим фахівцем, маючи комунікацію з колегами в усіх західних країнах, впевнений на 100%: на Росію в Україні чекає велика військова катастрофа. Я впевнений, що російські та білоруські генерали добре це відчувають”, – наголосив Сахащик.

“Ми бачимо як Росія намагається скористатися тим, що західні країни призупинили допомогу Україні. Росія кинула всі свої резерви і спробувала переламати ситуацію на фронті, і нічого їй не вдалося”, – констатував Валерій Сахащик.

За його словами, зараз відбувається калапс владної системи в РФ у зв’язку з подіями 22 грудня у “Крокус Центрі”, де відбувся теракт з багатьма загиблими.

Нагадаємо: Посол білорусі спростував версію путіна щодо теракту під москвою: каже, що терористи планували втечу через білорусько-російський кордон



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube