І за кордоном прихильників «руського міра» вистачає: Чехія вислала українця, який розповсюджував прокремлівську пропаганду


13:2124.03.2024

На підставі рішення МВС уряд Чехії вислав із країни громадянина України Олександра Барабанова, анулювавши його ПМП.

Про це з посиланням на рішення відомства внутрішніх справ повідомляє видання Deník N, інформує «Радіо Прага».

МВС Чехії, що спирається на інформацію контррозвідки, вважає Барабанова людиною, здатною завдати шкоди безпеці чеської держави. З 2014 р., коли Росія здійснила незаконну анексію українського півострова Крим, Барабанов активно розповсюджував у Чехії прокремлівську та антиукраїнську пропаганду, наприклад, стверджуючи, що «росіян в Україні переслідують фашисти», повідомляє видання Deník N.

Уродженець Києва Олександр Барабанов підтвердив виданню, що його ПМП було анульовано. “У мене український паспорт. Куди мене вишлють? Не знаю. За межі ЄС. Якщо мене вишлють в Україну, то боюся, що я буду на кордоні заарештований і насильно відправлений на фронт. Я цього не хочу», – наводить газета висланого з Чехії українського громадянина слова.

За даними Deník N, зараз Олександр Барабанов, який проживав у Чехії понад 20 років, знаходиться в Азербайджані. У Чехії залишилися його батьки, бабуся, дружина та діти.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині російський шпигун за допомогою дронів шукав ППО і здавав ворогу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube