Строк досудового розслідування у справі бізнесмена Мазепи продовжено на 9 місяців


18:4115.02.2024

Печерський районний суд м. Києва продовжив строк досудового розслідування у справі бізнесмена Ігоря Мазепи на 9 місяців. Він є підозрюваним у справі про заволодіння земельними ділянками для будівництва котеджного містечка поруч із Київською ГЕС.

Про це повідомляє юрфірма EQUITY Law Firm, адвокати якої захищають інтереси Мазепи, передає mind.

Зазначається, що Печерський райсуд частково задовольнив клопотання Державного бюро розслідувань і продовжив строк досудового розслідування до 28 серпня  2024 року.

«Слідство мотивувало своє клопотанням тим, що за період проведення розслідування, так і не було зібрано достатніх доказів для обвинувачення та передачі кримінальної справи для розгляду судом по суті», – вказують юристи.

Як повідомляло Інше ТВ, 18 січня власника інвесткомпанії Concorde Capital Мазепу затримали на кордоні через землю біля “Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС” (ФОТО, ВІДЕО). 23 січня апеляційний суд залишив Мазепу під вартою, заставу зменшили – з 350 млн.грн. до 21 млн. грн., і він вийшов під заставу.

Додамо, що компанія «Центр «Сонячне ремесло» бізнесмена Ігоря Мазепи та партнерів починає роботи на Томашгородському родовищі бурштину в Рівненській області. До видобування планують приступити цієї весни.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube