Президентські вибори в США. Кандидати “ділять” поп-зірок, “на кону” – Тейлор Свіфт


20:1613.02.2024

Свіфт підтримала Байдена в 2020 році, але ще не підтримала нікого в 2024 році, а Трамп каже, що вона виграла від законів, прийнятих під час його президентства.

Дональд Трамп, який намагався змінити результати демократичного голосування американського народу в 2020 році, в неділю звинуватив поп-зірку Тейлор Свіфт у “нелояльності”, якщо вона підтримає Джо Байдена на президентських виборах.

Про це повідомляє The Guardian.

У той час, як права конспірологічна машина переймається тим, що Свіфт є фабрикою Пентагону, чиї стосунки з захисником команди “Канзас-Сіті Чіфс” Тревісом Келсом і вчорашня перемога його команди в Суперкубку були покликані надати Свіфт платформу для того, щоб схилити вибори на користь Байдена, Трамп висловив свою власну точку зору.

Він сказав, що вона “нізащо не могла підтримати шахрая Джо Байдена” і ніколи не була б “нелояльною до людини, яка заробила їй стільки грошей”.

Трамп сказав, що Свіфт та інші артисти отримали вигоду від Закону про модернізацію музики, який допоміг виконавцям легше заробляти роялті та ліцензійні відрахування через музичні стрімінгові сервіси, і який був прийнятий під час його президентства.

Свіфт підтримала Байдена на виборах 2020 року, хоча вона ще не підтримувала нікого публічно під час останньої кампанії. Нещодавній пост в Instagram, в якому вона закликала своїх прихильників голосувати, як повідомляється, призвів до реєстрації понад 35 000 виборців. Трамп сказав, що Байден “нічого не зробив для Тейлор і ніколи не зробить”, і сказав, що йому подобається Келсі, “хоча він може бути лібералом і, ймовірно, терпіти мене не може”. Келсі викликала гнів правих за те, що одного разу взяла участь у кампанії, спрямованій на заохочення людей робити щеплення від Covid.

Кампанія Байдена трохи потішилася з теорій змови, написавши в твіттері після перемоги “Вождів”: “Саме так, як ми його намалювали”, разом із фотографією “Темного Брендона”, правого мему про демонічний вигляд Байдена, який його прихильники привласнили як свій власний.

Президентські вибори в США. Кандидати "ділять" поп-зірок, "на кону" - Тейлор Свіфт 1
Президентські вибори в США. Кандидати "ділять" поп-зірок, "на кону" - Тейлор Свіфт 3

Інші політики поспішили приєднатися до Свіфт, а Чак Шумер, лідер більшості в Сенаті, заявив у соціальних мережах, що він є фанатом Свіфт і що його улюбленим глибоким треком є White Horse з її альбому Fearless, виданого у 2008 році.

Тим часом деякі республіканці попередили політиків зі свого боку про небезпеку переслідування шалено популярної та впливової співачки.

Закон про модернізацію музики, який, за словами Трампа, був його ідеєю, оновив закон про авторське право, щоб краще адаптувати роялті та ліцензійні платежі до епохи стрімінгової музики. Це були потужні двопартійні зусилля, одноголосно підтримані як Палатою представників, так і Сенатом.

Один з юристів, Діна ЛаПольт, розповіла в неділю Variety, що Трамп “нічого не зробив з нашим законодавством, окрім того, що підписав його”.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube