​Трамп на Різдво побажав опонентам “гнити в пеклі разом зі своєю Україною та Росією” та іншими проблемами


10:5527.12.2023

Колишній президент США Дональд Трамп у своєму Різдвяному привітанні в мережі Truth Social побажав неназваним “головорізам всередині країни “гнити в пеклі разом зі своєю Україною/Росією, Ізраїлем/Іраном” та іншими “проблемами”, до яких він включив також електромобілі.

Про це повідомляє “Голос Америки”, пише ЛБ.

У пості, розміщеному 25 грудня, разом із побажанням щасливого Різдва Трамп написав образи на адресу президента Джо Байдена та спеціального прокурора Джека Сміта. Останнього він назвав “божевільним” та “неконтрольованим”.

Як відомо, Сміт розслідує одну із чотирьох кримінальних справ, висунутих проти Трампа, а саме – про неправомірне поводження із державними таємницями після того, як той залишив Білий дім. Всього проти Трампа висунуто 91 кримінальне звинувачення, жодне з яких він не визнає.

Козир у руках Путіна: чому президент РФ чекає перемоги Трампа на виборах у США
“Різдвяне послання Трампа – це ще одне сповнене образи висловлювання, яким він намагається покласти відповідальність за всі можливі проблеми на “головорізів” у країні, під якими він, ймовірно, має на увазі своїх політичних опонентів у Демократичній (і деяких у Республіканській) партії”, – написав у коментарі для “Голосу Америки” професор Університету Бейлор в Техасі Сергій Куделя.

Він також зазначив, що посилання на російсько-українську війну разом із численними внутрішніми проблемами також означає, що війна є певним чином результатом американської політики, – твердження, яке сильно повторює тези російської пропаганди

Виконавчий директор Інституту Джорджа Буша та колишній високопосадовець Держдепу Девид Креймер, натомість каже, що важко зрозуміти, що хотів сказати Трамп своїм “Різдвяним побажанням”, і що українцям і без того є про що хвилюватися. Він радить не додавати висловлювання Трампа до цього списку.

Читайте: ФБР розслідує погрози суддям Колорадо, які заборонили Трампу брати участь у праймеріз



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube