Пашинян допустив підписання миру з Азербайджаном у найближчому майбутньому


15:1114.12.2023

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що підписання мирної угоди між Єреваном і Баку найближчим часом є дуже реалістичним, передає NEWS.am, пише УНН.

На міністерській зустрічі Пашинян заявив, що якщо Азербайджан не відмовиться від вже досягнутих домовленостей, то підписання мирного договору в майбутньому стане дуже реалістичним.

“Зі свого боку, я хочу наголосити, що Вірменія підтверджує свою відданість цим домовленостям. Єдине питання, яке виникає, полягає в тому, коли найближчим часом буде підписано мирний договір між Вірменією та Азербайджаном. Є кілька підходів до відповіді це питання. Можна зосередитись на фактах, які вказують на те, що ймовірність такої події невелика, і можна зосередитися на фактах, які можуть дати більш позитивне уявлення про те, що ймовірність такого розвитку подій висока”, – додав Пашинян.

Також він зазначив, що вчора відбувся обмін полоненими між Вірменією та Азербайджаном.

“Я хотів би вважати вчорашню подію нульовою точкою, після якої ми зможемо принаймні докласти зусиль, щоб усі наступні новини більше свідчили про збільшення ймовірності підписання мирної угоди, а не навпаки”, – наголосив прем’єр-міністр Вірменії.

Читайте: У Нагірному Карабасі не залишиться вірмен – Пашинян



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube