Жах. Подивіться, як зараз виглядає Саакашвілі (ФОТО)


16:5703.07.2023

Грузинський телеканал Mtavari TV показав, як виглядає нині колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі.

Про це повідомляє Mtavari TV. і Цензор.

Як зазначається, третій президент Грузії Саакашвілі приєднується до судового засідання у його справі дистанційно. Це вперше за кілька місяців, коли Міхеїл Саакашвілі брав участь у судовому процесі.

Він відповів на заяву лідерів “Грузинської мрії”, зокрема голови парламенту Шалви Папуашвілі, який заявив, що всі, включно з євродепутатами, причетними до “кампанії дезінформації”, повинні вибачитися.

“Я хочу всім сказати, вони забирають наше майбутнє, вони штовхають наших дітей не жити в Грузії, наші діти будуть жити в Грузії, я знаю, як це зробити. […]

Виходить, що Європа має вибачитися, Європарламент за вимогу мого звільнення. Хочу розповісти т. зв Голові парламенту, ви повинні вибачитися, що довели мене до такого стану. Ви довели мене до цієї ситуації, ви повинні вибачитися перед євродепутатами, переді мною, перед моєю родиною, перед державою Україна, що її громадянин опинився в цій ситуації, перед усіма грузинами. Папіашвілі, подивіться на мене уважно”, – сказав Саакашвілі, піднявши футболку та продемонструвавши, у якому стані нині він перебуває.  

Жах. Подивіться, як зараз виглядає Саакашвілі (ФОТО) 1
Жах. Подивіться, як зараз виглядає Саакашвілі (ФОТО) 7
Жах. Подивіться, як зараз виглядає Саакашвілі (ФОТО) 3
Жах. Подивіться, як зараз виглядає Саакашвілі (ФОТО) 8
Жах. Подивіться, як зараз виглядає Саакашвілі (ФОТО) 5
Жах. Подивіться, як зараз виглядає Саакашвілі (ФОТО) 9


© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube