В Україні вимагають звільнити Ткаченка з посади міністра культури: петиція вже набрала 25 тисяч голосів


15:3902.06.2023

Українці закликають прем’єр-міністра Дениса Шмигаля звільнити Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики України. Відповідна петиція на сайті уряду набрала необхідні 25 тисяч голосів, передає УНН.

Цитата

“Просимо прем’єр-міністра України здійснити подання до Верховної Ради України про звільнення з посади міністра культури та інформаційної політики Олександра Владиславовича Ткаченка, у зв’язку з неналежним виконанням своїх посадових обов’язків”, – йдеться у тексті петиції.

Деталі

Звернення з’явилося на сайті 7 березня та за три місяці набрало потрібну кількість голосів. Автором петиції є Юрій Шиян.

Українці аргументували необхідність звільнення Ткаченка з посади міністра тим, що перебуваючи на посту, він здійснював керівництво його діяльністю таким чином, що спричинив стагнацію в культурній сфері.

“Недотриманням слова, привселюдно осквернив пам’ять всіх загиблих Героїв України та проявив крайню зневагу до них, до бійців, до тих, хто зараз віддає своє життя. Народ обурений політикою пана Ткаченка. Просимо звільнити Ткаченка Олександра Владиславовича з поста Міністра культури та інформаційної політики України”, – додали автори петиції.

Читайте: Як повертати Лаври, чому Youtube глушить український контент, про Дубінського на 1+1 та сюжет про Порошенка – інтерв’ю Ткаченка (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube